Kanalen van goed nieuws

Posted on Posted in Leven

Matteüs 24:14 Het goede nieuws over het Koninkrijk van God zal overal ter wereld worden gebracht, zodat alle landen het zullen horen. En dan zal het einde komen.

Deze wereld heeft goed nieuws nodig. Er is zoveel slechts, daar hoef je niet ver voor te zoeken. Het enige antwoord op al dat slechte is dat er een medicijn is voor elk menselijk hart. Dat medicijn is het goede nieuws van het evangelie: Jezus is gekomen om ons te bevrijden van onszelf, ons ego en ons “eigen ik”. En juist die dingen zijn de veroorzaker van bijna alle ellende in deze wereld… Deze wereld heef Jezus nodig!

Jij en ik zijn dus geroepen om dát goede nieuws te brengen aan een wereld in nood. Het einde zal komen wanneer dat goede nieuws over de hele wereld is verspreid. Dit zal niet automatisch gaan. Hier staat “het goede nieuws zal overal worden gebracht” maar raad eens door wie? Door jou en door mij. Wij zijn de kanalen van het goede nieuws. Wij zijn de boodschappers. De ambassadeurs. De reporters die verslag doen van al het goede van Boven, in een duistere wereld hier beneden.

Ben jij al een verslaglegger van goed nieuws? Stroomt het door jou heen? Confronteer vandaag eens even iemand met die goede boodschap!