Een centraal persoon

Posted on Posted in Genade

Romeinen‬ ‭8:1‬
‘Het is duidelijk dat mensen die van Christus Jezus zijn, niet veroordeeld zullen worden.’

Gisteren hebben met onze connectgroep het jaar afgetrapt door samen avondmaal te vieren. The real deal, met veel brood en dipjes, wijn op tafel en goede gesprekken en veel lol.

Tijdens avondmaal zetten we Jezus centraal. We hebben uitgesproken en gebeden over 2018 dat Jezus centraal staat in ons denken. Centraal staat in onze relaties. Centraal staat in ons werk. Centraal staat in onze connectgroep. Centraal staat in onze agenda. We willen niet dat Jezus één van de gebieden in ons leven is. Maar dat Jezus betrokken wordt in alle gebieden van ons leven.

Het is altijd Gods bedoeling geweest dat ons leven niet draait om regels en richtlijnen. Of om wetten en gewoontes. Maar dat ons leven draait om een persoon. Denk maar eens na waarom er een leraar voor de klas staat…kan je niet leren uit boeken? Wanneer we een persoon volgen leren we sneller. Het is makkelijker te luisteren naar een stem, dan naar een wetboek.

Start 2018 sterk. Start 2018 met een persoon, nodig Jezus uit in alle gebieden van je leven.

Leave a Reply