Over bijbelkracht

Welkom bij Bijbelkracht. Bezoek deze bijbelblog voor korte, dagelijkse inspiratie over hoe je de kracht van de Bijbel in jouw leven kan toepassen. Je kunt je ook abonneren via een e-mail dienst die de bijbelblog automatisch naar je e-mail account stuurt (zie onderaan de pagina).

De Bijbel bevat kracht voor elke dag: voor je relaties, je werkleven en je passies. Lees en leer dus met ons mee! 5-6 keer per week verschijnt een bijbelblog over een vers uit de Bijbel. De updates zijn over het algemeen onder de 250 woorden en bevatten praktische tips voor je leven elke dag.

De verzen zijn gebaseerd op het dagelijkse leesschema van C3 Arnhem, een moderne kerk voor alle leeftijden in Arnhem. We lezen in 2017 elke dag één vers uit de Bijbel: verzen om te onthouden en dagelijks te gebruiken, gebaseerd op het leesschema “Top Verses To Memorise” van YouVersion. Klik hier voor informatie over dit leesschema en om je aan te melden voor YouVersion en klik hier om de Bijbel app van YouVersion te downloaden.

De bijdragen voor deze blog komen van leiders in C3 Arnhem.

7 thoughts on “Over bijbelkracht

 1. Goedemorgen eenieder die dit aangaat,
  Allereerst Gods Rijke Zegen toegewenst voor deze mooie dag die ons gegeven is door onze Hemelse Vader . . . . . . . Even een opmerking onzerszijds over het aanmelden voor een account : Wij hebben ons aangemeld voor ieder een eigen account ; Jane met als gebruikersnaam jenedelafosse en ik als FranklinLeonard.
  Het aanmelden is door ons bevestigd via de mail die jullie ons hebben toegestuurd . . . .
  Echter ; Als wij in willen loggen krijgen wij de mededeling ” usersname invalid ”
  Bij mijn weten hebben we alles goed gedaan, want we kregen de melding dat de aanmelding ” succesfull ” is verlopen.
  Gaarne jullie hulp in deze . . . . .
  Gods Rijke Zegen,
  Franklin & Jane

  1. Beste Franklin, geweldig dat jij en je partner jullie hebben opgegeven voor de email alert. Zodra er een blog geschreven is krijgen jullie daar bericht van. Fantastisch dat je zo betrokken bent dat je zelfs wilt inloggen op de site van Bijbelkracht. Dit is echter voorbehouden aan de schrijvers van de blog. Hopelijk is het duidelijk, zo niet dan horen we dat graag
   mvrgr Peter, Bijbelkracht

 2. Graag wil ik in het vervolg de dagelijkse blog ontvangen op dit email adres wat dus is verandert van hotmail in gmail
  Dank jullie alvast. En… God geeft zo veel meer dan wij vragen.
  Heel veel zegen toegewenst in de komende tijd.

  Lieve groet Betsie

  1. Beste Betsie, we hebben je hotmail verwijderd. Ik zag dat jezelf je gmail al had toegevoegd. mvrgr team Bijbelkracht

 3. Ik wil jullie zeggen dat ik jullie allemaal fantastische blog schrijvers vind. Ik lees ze graag en ze bemoedigen me altijd. Dank jullie wel voor jullie tijd en energie die jullie hierin steken.
  groetjes lucinda

Leave a Reply